Informatie voor ouders en begeleiders

De Nieuwe Vincent is een talentenprogramma voor kinderen van 10 t/m 14 jaar met een passie voor tekenen. Uit de ingezonden tekeningen worden 15 deelnemers gekozen die in de loop van een paar maanden les krijgen in tekenen en schilderen. Aan het eind wordt hun nieuw gemaakte werk tentoongesteld en kan iedereen komen kijken. Voor een ouder of begeleider is het goed een paar dingen te weten. Bij de veelgestelde vragen is veel informatie te vinden.

Houd er als ouder en begeleider rekening mee dat er tijdens de looptijd van het project ongeveer twee keer per maand een zondag is met een les of een excursie. Soms is er op een woensdagmiddag ook les in Vincents Tekenlokaal. De excursies zijn altijd binnen Brabant. Soms worden de ouders en begeleiders gevraagd mee te rijden en wat Nieuwe Vincenten op te halen en weer thuis te brengen.

Tijdens de uitjes en lessen worden vaak foto’s gemaakt, soms door een professionele fotograaf, soms door iemand van Vincents Tekenlokaal. Deze foto’s worden gebruikt voor Facebook, de website en voor persberichten. Mocht je daar bezwaar tegen hebben, laat het dan weten, dan kunnen we er rekening mee houden.
Wil je volgend jaar meedoen?

Hou me op de hoogte

De Nieuwe Vincent 2018

Inzenden tekeningen

Stuur je allermooiste tekening per post of digitaal op

JUNI- AUGUSTUS

Zomervakantie

Tot en met 19 augustus kun je je tekening opsturen. Doe het op tijd!

JULI - AUGUSTUS

Talentenprogramma

Twee keer per maand is er een les of excursie

SEPTEMBER - DECEMBER

Voorbereiding expositie

Jij kiest het werk dat je op de expo wilt laten zien

DECEMBER

Expositie

Nodig al je familie en vrienden uit om naar jouw werk te komen kijken

DECEMBER

Inspirerend werk

Nodig iemand uit voor De Nieuwe VincentJouw naam
Jouw e-mail
Naam vriend
E-mail vriend
Velden met een * zijn verplicht