Vincents Tekenlokaal is verhuisd!

Jojanneke van Zandwijk

De plek waar De Nieuwe Vincenten digitale tekenlessen krijgen is verhuisd! Vincents Tekenlokaal zit nu in Ontdekstation013 in de Spoorzone in Tilburg. Zondag 4 maart is er een feestelijke opening. Je bent welkom tussen 11.00 en 17.00 uur om de nieuwe plek te bekijken en de tekentablets in te wijden. Daarna is het tekenlokaal te bezoeken tijdens de openingstijden van Ontdekstation013: woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

In Ontdekstation013 is een lokaal met glazen wanden gebouwd: Perron Vincents Tekenlokaal. De transparante ruimte is af te sluiten, zodat geconcentreerd getekend kan worden, waarbij de omgeving van het Ontdekstation als inspiratie ‘binnenkomt’. Het aantal tekencomputers is groter dan voorheen. Twintig tekenaars kunnen tegelijk digitaal aan het werk. Daarnaast is er volop gelegenheid om op papier te werken. De Nieuwe Vincenten van 2018 zullen hier veel te vinden zijn. Regelmatig krijgen ze les op de Wacom tekentablets. Ze werken zo aan hun portfolio voor de expositie later dit jaar. 

Ben je geen Nieuwe Vincent maar wil je het tekenlokaal bezoeken? Tijdens de openingstijden van Ontdekstation013 op woensdagmiddag en in het weekend is iedereen welkom om langs te komen. Met de 5 euro entree voor Ontdekstation013 bezoek je ook Perron Vincents Tekenlokaal en Perron Ontdekrijk. Daarnaast kun je buiten die openingstijden een bezoek met een groep inplannen. Dat kan bijvoorbeeld zijn voor verjaardagsfeestjes, een familie-uitje, een digitale tekenles met een bedrijf of een ander bezoek met een groep mensen.

Je bereikt Vincents Tekenlokaal via boekingen@vincentstekenlokaal.nl, 06-5353 3679 en via Vincents Tekenlokaal op Facebook. Het nieuwe adres is Burgemeester Brokxlaan 20, Hal 79, 5041 SB in Tilburg.

Iemand uitnodigen?

Weet jij iemand die misschien graag met De Nieuwe Vincent mee zou doen?De Nieuwe Vincent 2021

Start voorbereidingen

Onder voorbehoud van corona starten we met de werving voor De Nieuwe Vincent 2021!

FEBRUARI - MAART 2021 (OVB)

Inzenden tekeningen

We maken nog bekend welke datum je tekeningen binnen moeten zijn.

VOORJAAR 2021 (OVB)

Talentenprogramma

Bijna iedere zondag is er een les of excursie, dus zorg dat je beschikbaar bent.

MAART TOT JULI 2021 (OVB)

Voorbereiding expositie

Jij kiest het werk dat je op de expo wilt laten zien

JUNI 2021 (OVB)

Expositie

Nodig je familie en vrienden uit om naar jouw werk te komen kijken.

JULI 2021 (OVB)

Inspirerend werk

Nodig iemand uit voor De Nieuwe VincentJouw naam
Jouw e-mail
Naam vriend
E-mail vriend
Velden met een * zijn verplicht