Vincents Tekenlokaal is verhuisd!

Jojanneke van Zandwijk

De plek waar De Nieuwe Vincenten digitale tekenlessen krijgen is verhuisd! Vincents Tekenlokaal zit nu in Ontdekstation013 in de Spoorzone in Tilburg. Zondag 4 maart is er een feestelijke opening. Je bent welkom tussen 11.00 en 17.00 uur om de nieuwe plek te bekijken en de tekentablets in te wijden. Daarna is het tekenlokaal te bezoeken tijdens de openingstijden van Ontdekstation013: woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

In Ontdekstation013 is een lokaal met glazen wanden gebouwd: Perron Vincents Tekenlokaal. De transparante ruimte is af te sluiten, zodat geconcentreerd getekend kan worden, waarbij de omgeving van het Ontdekstation als inspiratie ‘binnenkomt’. Het aantal tekencomputers is groter dan voorheen. Twintig tekenaars kunnen tegelijk digitaal aan het werk. Daarnaast is er volop gelegenheid om op papier te werken. De Nieuwe Vincenten van 2018 zullen hier veel te vinden zijn. Regelmatig krijgen ze les op de Wacom tekentablets. Ze werken zo aan hun portfolio voor de expositie later dit jaar. 

Ben je geen Nieuwe Vincent maar wil je het tekenlokaal bezoeken? Tijdens de openingstijden van Ontdekstation013 op woensdagmiddag en in het weekend is iedereen welkom om langs te komen. Met de 5 euro entree voor Ontdekstation013 bezoek je ook Perron Vincents Tekenlokaal en Perron Ontdekrijk. Daarnaast kun je buiten die openingstijden een bezoek met een groep inplannen. Dat kan bijvoorbeeld zijn voor verjaardagsfeestjes, een familie-uitje, een digitale tekenles met een bedrijf of een ander bezoek met een groep mensen.

Je bereikt Vincents Tekenlokaal via boekingen@vincentstekenlokaal.nl, 06-5353 3679 en via Vincents Tekenlokaal op Facebook. Het nieuwe adres is Burgemeester Brokxlaan 20, Hal 79, 5041 SB in Tilburg.
Wil je volgend jaar meedoen?

Hou me op de hoogte

De Nieuwe Vincent 2018

Inzenden tekeningen

Stuur je allermooiste tekening per post of digitaal op

JUNI- AUGUSTUS

Zomervakantie

Tot en met 19 augustus kun je je tekening opsturen. Doe het op tijd!

JULI - AUGUSTUS

Talentenprogramma

Twee keer per maand is er een les of excursie

SEPTEMBER - DECEMBER

Voorbereiding expositie

Jij kiest het werk dat je op de expo wilt laten zien

DECEMBER

Expositie

Nodig al je familie en vrienden uit om naar jouw werk te komen kijken

DECEMBER

Inspirerend werk

Nodig iemand uit voor De Nieuwe VincentJouw naam
Jouw e-mail
Naam vriend
E-mail vriend
Velden met een * zijn verplicht