Informatie voor ouders en begeleiders


De Nieuwe Vincent is een talentenprogramma voor kinderen van 10 t/m 14 jaar met een passie voor tekenen. Uit de ingezonden tekeningen worden 15 deelnemers gekozen die in de loop van een paar maanden les krijgen in tekenen en schilderen. Aan het eind wordt hun nieuw gemaakte werk tentoongesteld en kan iedereen komen kijken. Voor een ouder of begeleider is het goed een paar dingen te weten. Bij de veelgestelde vragen is veel informatie te vinden.

Houd er als ouder en begeleider rekening mee dat er tijdens de looptijd van het project op zondag (vaak om de week) een programma is met een les of een excursie. Soms is ook op zaterdag een excursie. De excursies zijn altijd binnen Brabant. We regelen zelf het vervoer, maar we vragen u wel ervoor te zorgen dat uw zoon/dochter op tijd bij Vincents Tekenlokaal is. Tijdens de schoolvakanties is er geen programma.

Tijdens de uitjes en lessen worden vaak foto’s gemaakt, soms door een professionele fotograaf, soms door iemand van Vincents Tekenlokaal. Deze foto’s worden gebruikt voor Facebook, Instagram, de website en voor persberichten. Mocht je daar bezwaar tegen hebben, laat het dan weten, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Wil je volgend jaar meedoen?

Hou me op de hoogte

De Nieuwe Vincent 2021

Start voorbereidingen

We werven jongeren voor deelname aan De Nieuwe Vincent 2021!

MAART - APRIL 2021

Inzenden tekeningen

Je kunt maximaal 3 tekeningen uiterlijk op 25 april 2021 inzenden.

APRIL 2021

Talenten-programma

In totaal 12x heb je op zondagmiddag een les of excursie, dus zorg dat je beschikbaar bent.

MEI - DECEMBER 2021

Voorbereiding expositie

Je bekijkt je portfolio, is jouw werk klaar voor de expositie?

DECEMBER 2021

Expositie

Nodig je familie en vrienden uit om naar jouw werk te komen kijken.

DECEMBER 2021

Nodig iemand uit voor De Nieuwe Vincent