Home banner image Vincent Home banner image

Meedoen in Zundert?

De Nieuwe Vincent is een talentenprogramma voor kinderen van 10 t/m 14 jaar met een passie voor tekenen. Ben jij altijd aan het tekenen? En wil je hierin nieuwe dingen leren? Leuk als je meedoet!

Beeldverslag

Met dit beeldverslag kun je het programma volgen en meebeleven.

©Pf 20220522 De Nieuwe Vincent 0472

De Nieuwe Vincent start weer in Zundert!


De Nieuwe Vincent wordt georganiseerd vanuit het Vincent van GoghHuis. Want in Zundert werd Vincent van Gogh geboren. Niet gek dus, dat er in dit dorp veel aandacht is voor deze beroemde kunstenaar.

Al jaren gaan De Nieuwe Vincenten vanuit Tilburg op excursie naar Zundert. Ze bezoeken de tentoonstelling ‘Vincent van Gogh – De wortels van een meester’ en volgen een gastles van de 'artist-in-residence'. Hier krijgen kunstenaars de kans nieuw werk te maken en te tonen, geïnspireerd op het werk en/of leven van Vincent van Gogh. Daarmee wordt één van zijn dromen gerealiseerd: een plek voor de kunst van de toekomst.

Daarom is het mooi dat het talentenontwikkelingsprogramma De Nieuwe Vincent ook in Zundert plaatsvindt. Dat is mede mogelijk gemaakt dankzij subsidie van de provincie Noord-Brabant, met als doel nog meer jongeren kansen geven hun tekentalent te ontwikkelen. Heb jij interesse? Vraag meer informatie aan!

Contactgegevens Zundert


Vincent van GoghHuis

Markt 26-27
4881 CN Zundert
06 30067485

denieuwevincentzundert@gmail.com
https://www.vangoghhuis.com/