Home banner image Vincent Home banner image

Meedoen in Tilburg?

De Nieuwe Vincent is een talentenprogramma voor kinderen van 10 t/m 14 jaar met een passie voor tekenen. Ben jij altijd aan het tekenen? En wil je hierin nieuwe dingen leren? Leuk als je meedoet!

Beeldverslag Tilburg

Met dit beeldverslag kun je het programma volgen en meebeleven.

Dnv Paleis Hey 0914 Lr

De Nieuwe Vincent in Tilburg


In Tilburg wordt De Nieuwe Vincent georganiseerd door Vincents Tekenlokaal, deze organisatie is ook de initiatiefnemer en organisator van De Nieuwe Vincent.

Vincents Tekenlokaal is dé creatieve plek in Tilburg waar deze verbeeldingskracht wordt geprikkeld. Vincents Tekenlokaal ontwikkelt en organiseert tekenlessen, cursussen en workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen & voor het onderwijs. Je vindt Vincents Tekenlokaal op een hele bijzondere plek: het Paleis-Raadhuis van Tilburg. Dit is de plek waar Vincent van Gogh als 13-jarige jongen zélf tekenlessen heeft gevolgd.

In voorgaande jaren werd De Nieuwe Vincent gerealiseerd in samenwerking met:
Kunstpodium T, Academie voor Beeldende Vorming (Fontys), Van Gogh Brabant, Van Gogh Huis Zundert, Museum De Pont, Het Noordbrabants Museum, NS16, Kunstlab, Lustwarande, Paul van Dongen, Annette Paulsen, Ivo van Leeuwen, Djenné Fila en Rolina Nell.

Contactgegevens


Vincents Tekenlokaal
boekingen@vincentstekenlokaal.nl
M 06 535 336 79
www.vincentstekenlokaal.nl

Bezoekadres:
Stadhuisplein 128
5038 TC Tilburg

Postadres:
Vincents Tekenlokaal
p/a Kazernehof 75
5017 EV Tilburg